I wanna feel her arms around me

Den här låten kan, som vi skrivit säkert en miljoner gånger förut, vara en av världens bästa. Inspelad på Seasidefestivalen, attans att man inte var där och såg det live. Han spelade dock den på Peace and love festivalen också och det var fullkomligt MAGISKT.

Tydligen håller Victor Norén från Sugarplum Fairy också på med ett soloprojekt. Trodde först att Falu kuriren snurrat till det när jag läste om det under P&L veckan eftersom man bara hade hört om Carls soloprojekt. Såg sen det på sugarplumfanbloggen och där kunde man läsa följande:
"Sony Music Entertainment Sweden AB har kontrakterat Viktor Norén, till vardags sångare och bassist i Sugarplum Fairy. Efter tre album och hits som ”Sweet Jackie” och ”The Escapologist” är det dags för Viktor att debutera som soloartist under namnet Viktorious. Under vintern skapade de första demolåtarna ett intresse bland musikbolagen vars like inte setts sedan ’90-talet."

Spännande blir det att höra både Victor och Carls soloprojekt, även om jag nog föredrar Sugarplum. Det blir liksom en helt annan känsla när det är ett helt band.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, så fint!

Carl är helt otroligt duktig.

Och Victor också.

Himla fin blogg. Puss!

2010-07-26 @ 16:09:49
URL: http://linaidiotbarn.blogg.se/
Postat av: Hanna

jamen det är helt galet vad bra de båda är.

nämen tack så mycket för det, kul att du gillar den!

2010-07-26 @ 22:48:32
URL: http://mondaytuesday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0