Slänger in handduken

Hultsfredsfestivalen meddelade idag att de tvingas ställa in årets festival, som skulle gått av stapeln kommande vecka, på grund av att biljettförsäljningen gått alldeles för dåligt. Läs mer om det på Hultsfredsfestivalens hemsida här.
Det verkar som att dom kommer gå i konkurs vilket verkar innebära att den klassiska Hultsfredsfestivalen aldrig mer kommer äga rum vilket känns otroligt trist.
Hultsfredsfestivalen känns för oss som festivalernas festival, de har genom årens gång gett mindre band en chans till festivalspelningar och det känns inte riktigt som om det finns någon festival som i dagsläget gör samma sak.
Vi har upptäckt fantastiska band och sett oförglömliga spelningar i Hultsfred 2005, 2007 samt 2008. Våran första festival någonsin var just Hultsfredsfestivalen 2005 och det var då vi på riktigt började älska musik. Och den absolut bästa festival vi varit på enligt oss båda var just Hultan 2007. Därför känns det som sagt otroligt trist att man aldrig får chansen att åka till Sveriges bästa festival igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0