Sista kvällen på Debaser Slussen

Ikväll är sista dagen för Debase Slussen och jag jobbar mitt sista pass där. Det stället som har varit mitt andra hem de senaste åren. I början när man hängde utanför och hoppades komma in på sitt favoitbandsspelningar innan man var 18. Alla sega veckodagar man jobbat och plötsligt knockats av ett ban man aldrig hört för att dom är så oerhört bra. Det kommer jag sakna mest. Upptäcka ny fin grym musik live. Stockholms bästa scen enligt mig, trång, svettig, mörk. Publiken som kommer så nära nära scenen.
 
Alla nätter då man jobbat och det varit så varmt, stressigt och så har man fina kollegor som peppar en och dj:n spelar världens bästa musik och man blir peppad och glad trots att man snart varit vaken i 24 timmar och är dödstrött.
 
Alla fantastiska spelningar man sett som bland annat Sugarplum Fairy, Mystery Jets, Ludwig Bell, Satelite stories, The Antlers, Maccabees, Kristian Anttila, Carl Norén, Lasse Lindh, We were promised Jetpacks, The Revival Tour, The Hives och många många fler.
 
Tack Debaser Slussen för allt.
 
Ikväll är det hemliga band som spelar men har fått höra att det är Invasionen och Markus Krunegård bland annat. Jag är så jävla peppad på att få se Markus sista sista kvällen. Kommer bli så jävla fint. Nu jävla ska vi ha kul sista kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0