Blow away the dreams that tear you apart, blow away the dream that break you heart, blow away the lies that leaves you nothing but lost and brokenhearted

The promised land är min favorit Bruce Springsteen låt för tillfället. Man blir så sjukt peppad av att höra den, fullkomligt älskar både soundet och texten. Älskar när det är munspel med i låtar. Grymt är vad det är!

As if it were a dream

Spenderar dagarna på mitt tradiga dagjobb och nätterna med att jobba utomhus i de varma sommarkvällarna där bästa musiken spelas och folk har brinnande hjärtan. I lördags spelade Friska Viljor när jag jobbade och det var sjukt fint att få höra låten If I Die Now live. Dom var förövrigt mycket bra live och gav verkligen allt på scenen vilket var grymt att se!

Det finns en ny låt som heter Weather of a killing kind med Tallest man on earth som ni kan lyssna på i videon nedanför och ladda ner här.
 

Sen så kan man lyssna på första hela låten som heter Behold the hurricane från Horrible Crowes kommande skiva Elsie här.

Now this street tells the same old boring tale that's failed in so many ways of life.

Jag har haft sommarjobbare på jobbet den gångna veckan som varit lika upprymda efter peace and love och Mando Diao spelningen som jag.
You can't steal my love har spelats på repeat på högtalare från deras mobiltelefoner, men den här låten går nog inte att lyssna sönder.
Jag har varit ganska mycket anti hela MTV unplugged projektet men måste medge att även den här versionen är grym.

Black betty & the moon

Första smakprovet från The Horrible Crowes, Ian Perkins och Brian Fallons band, kan man lyssna på i videon nedan. Bara ett klipp från låten Black betty & the moon, det låter minst sagt spännande. Ser fram emot att höra hela låten och skivan Elsie som släpps den 6 september.


They teach you to be nothing at all

Hela Peace and love festivalen i Borlänge var så jävla bra och man ville aldrig, aldrig att den skulle ta slut! Och finast av allt var när Mando Diao spelade på största scenen och Gustav säger något i stilen att den här låten är tillängnad Kristian Gidlund som är mycket svårt sjuk och så spelar dom Sweet Jackie. Fy tusan vad tårarna rann ner från kinderna då.


RSS 2.0