Musikhjälpen 2012

Ikväll klockan 20.00 börjar Musikhjälpen i P3 med samma programledare som förra året: Kojo Akolor, Jason Diakité och Gina Dirawi. Barnen i slummen har rätt till rent vatten är årets tema och alla insamlade pengar går till det ändamålet. Är grymt taggad på att det ska dra igång och ha de tre som sällskap i radion dygnet rynt i sex dygn, samtidigt som massvis av pengar samlas in till en sjukt bra sak. Gäster i buren under veckan är bla Markus Krunegård, Hästpojken, Glasvegas och Shout out louds och här hittar ni hela det schemat.
 
Låt önskar ni via Musikhjälpens hemsida eller sms till 722 99 och skriver sedan 50,100 eller 200(beroende på hur mycket ni vill skänka) följt av låtönskning och ev motivering. Önskade precis själv Sweet Jackie med fantastiska Sugarplum Fairy. Tycker det vore fint om så många som möjligt kunde önska den så den för att hedra finaste finaste Kristian. Han om någon förtjänar ett mirakel precis just nu.
 
 

So I keep drifting away, drifting away, drifting away

 
Här är videon till Shout out louds nya singel Blue Ice. Den 27 februari 2013 släpper dom nya skivan Optica och låtlistan till den ser ut följande:
1. Sugar
2. Illusions
3. Blue Ice
4. 14th of July
5. Burn
6. Walking In Your Footsteps
7. Glasgow
8. Where You Come In
9. Hermila
10. Chasing The Sinking Sun
11. Circles
12. Destroy
Jag ser fram emot det skivsläppet grymt mycket och speciellt låten Glasgow då jag har en speciell relation till den staden. En låt med det namnet kan inte vara annat än bra. I videon nedan från PSL kan ni höra Adam prata om inspelningarna av skivan. 
 

No her No HYmN

December är här och jag peppar för fullt med jullåtar och denna fina julspellista som Ida har gjort.
Glasvegas har släppt en sprillans ny jullåt som heter No her No HYMn som man kan ladda ner gratis här. Sjukt fint med en jullåt på finaste och vackraste skottskan.
 

 

Tillsist vill jag tipsa om SR Bjällerklang där man kan lyssna på jullåtar dygnet runt., så himla bra.


RSS 2.0