Handwritten

Gaslight Anthem håller på att spela in en ny skiva och detta kunde man läsa på deras Twitter igår:

Snacka om att vi längtar. Det finns inget realeasedatum bestämt än men de skrev tidgare på Twitter också att de hoppas på en sommarrelease och det håller vi tummarna för!

My lips are sealed, I said a ton, so you should shine that bright light

Yukon Blonde från Kanada spelade på Debaser Slussen ikväll och fina var dom live. Verkligen värda att lyssna in på Spotify.

Cities looking empty, cities running scared

Maccabees spelar på Debaser Slussen ikväll!

Det är först när man ge upp som det blir något nytt

Det här är så otroligt bra, jag förstår inte att man klarat sig utan Markus sedan 2009.

I tried to do handstands for you but everytime I fell for you

Ikväll spelar Chairlift, som gjort den fantastiska låten Bruises, på Debaser Slussen! Klockan 2130 börjar det och kostar bara 100 kronor. Ses där!
Appropå Timbuktu och Fallskärm som jag skrev om igår så kan ni kolla på videon där Jason pratar om samarbetet med Oskar.

Om ska krascha ska man göra det riktigt snyggt

I lördags så blev jag väckt utav att Ida spelade Fallskärm med Timbuktu för mig. Himla fint att vakna till en ny bra låt. Timbuktu har gjort den tillsammans med Oskar Linnros och jag tycker verkligen man kan höra det på soundet, och jag gillar det starkt.  Detta klipp där de spelar låten på Skavlan är ju bara för fint där Oskar är med och spelar piano. Lyssnar på den om och om igen hela dagarna och just nu var denna låten precis vad jag behövde för att ta mig igenom dagarna.

Harduingetmankandansatill?

Förra veckans mest lyssnade låt var lätt Harduingetmankandansatill? med bob hund. Tidigmorgon, dag, kväll och natt har den spelats. Så grymt bra!

When we speak I find it hard to think straight, especially when there's no one else around

Hela denna vecka har jag haft låten Heartbeat song med The Futureheads på repeat. Blir så himla glad över att lyssna på den. Tack till Ida som upptäckte den fantastiska låten!


And it's over, and I'm going under but I'm not giving up, I'm just giving in.

Har aldrig lyssnat speciellt mycket på Florence + The Machine tidigare men den här låten, den är ta mig tusen helt fantastisk. Och om möjligt ännu finare i den här akustiska versionen.


RSS 2.0