Don't waste your time on me.

Dålig uppdaterng från våran sida men här kommer en av dom låtarna som vi lyssnar på som mest just nu.

I miss you med blink 182.


På onsdag drar vi till Borlänge för Peace and love festivalen och det kan inte bli annat än fantastiskt.


16/11-2011.

Givetvis var vi på plats på West Coast Riot i Göteborg för att se The Gaslight Anthems enda spelning i Sverige under sin festival turné i sommar och det var helt himla magiskt.
Vi hade peppat som tusan månader i förväg(då finns det ju en viss risk att spelningen inte alls når upp till dessa höga förväntningar, men jag förstår nu att jag aldrig hade behövt oroa mig).
Från den sekund Gaslight kliver på scenen 20.30 och startar med Orphans tills den sekund de kliver av efter att ha avslutat med Backseat är allt bara så himla grymt, fantastiskt och magiskt.
Så amazing att en söndagseftermiddag när man är tillbaka i Stockholm bara känns helt hopplös.
Det här bandet kan inte göra en dålig spelning, dom är alltid sjukt peppade och grymt duktiga på det dom gör att man aldrig aldrig aldrig kommer att få nog.


When you feel just like a tourist in the city you were born then it's time to go.

Death cab for cutie släppte skivan Codes and keys för någon vecka sen. You're a tourist som vi skrev om förut var första singeln från skivan och den låten växer bara mer och mer ju fler gånger man hör den. Death cab for cutie är ett typiskt sånt där band där låtarna växer ju mer man hör dom. Till en början är låtarna helt okej men efter ett par lyssningar så blir dom grymma. Så lyssna på skivan ett par gånger innan ni dömer den, för det är det värt! Just nu gillar jag låten St Peter's Cathedral extra mycket.


Lost in the lava who cares who cares?

Klcokan 1730 spelar Twin Atlantic på Siesta! i Hässleholm. Jag är inte alls avundsjuk på dom som är där. Jo jag ljuger som bara den, gud vad jag önskar att jag hade varit där! Om jag inte hade jobbat hade jag lätt åkt 5 timmar bara för att se dom live. För nya skivan Free är så jävla grym.

Siesta!

Befinner ni er på festivalen som startar sommaren i Hässleholm i helgen är Twin Atalantic på lördag 17.30 på Playa! ett absolut måste. Varför detta är ett absolut måste kan ni bland annat läsa här och här, spelningen kan även motiveras med att Siesta! på sin hemsida nästintill garanterar att man kommer åka hem med ett nytt favoritband.
Något som ju såklart aldrig är helt fel.

I will pick you up again, up again

"Under förra lördagen hände någonting fantastiskt. Jag var omgiven av så många människor som betyder så mycket för mig. Som betyder allt. De som gör livet. Det var en vacker kväll. En vacker natt. Om jag någonsin varit hög på livet, så var det då. När ingen såg spände jag varenda muskel i min kropp och svor att jag skulle leva på kvällens eufori, länge, länge."  Från Kristians blogg den 22 maj om Sugarplum Fairy spelningen på Debaser. Så jävla fint skrivet. Det verkar verkligen varit en magisk spelning på alla sätt och vis. De spelade tydligen en ny låt som ni kan lyssna på i videon som sugarplumfanbloggen lagt upp.RSS 2.0