It scared you love to need someone so you killed it all instead

I onsdags släppte Gaslight Anthem sin 4:e skiva som heter Handwritten och vill ni lyssna på den finns den på Spotify nu. Sjukt fin skiva verkligen och ju fler gånger man lyssnar på den desto bättre blir den. Som dom sagt innan i intervjuer så känns det som texterna blivit mer personligare vilket bara är positivt tycker jag. Så himla himla fint att ha en ny skiva med sitt favoritband och elva nya låtar att lyssna på. Favoritlåtarna just nu är Mulholland drive, Handwritten, Mae och Biloxi Parish. På deluxe versionen av skivan finns det med tre extra spår och bla en cover av Tom Petty låten You got lucky och på Spotify finns det ytterligare tre bonus låtar bestående av liveversioner av Great expectations, Navesink banks och Blue jeans and white t shirts. Grymt fint är det.
 
 
 

I'm in love with the way you're in love with the night

Den 22 och 23 juni såg vi två fantastiska spelningar med Gaslight Anthem i Atlantic City. Fruktansvärt fint att få se dom på hemmaplan och höra hela publiken bakeom en skråla med i varenda en av deras låtar, magiskt var det.
 
Imorgon släpps Gaslight Anthems nya skiva i Sverige Handwritten, i måndags släpptes den i USA och UK. Ovanför är musikvideon till andra singeln, som har samma namn som skivan, Handwritten och det är en grymt fin video och himla bra låt. Längtar tills imorgon som bara den.
 
 
 

RSS 2.0