Men jag vet att städer brann.

Ny låt från Jonathan Johansson: Blommorna. Låter inte dumt alls tycker jag. 

Did he go away and leave you all alone

Den här helgen vill jag allra mest åka bil genom i usa med den här låten på allra högsta volym.
I'm On Fire-Live Bruce Springsteen

Sometimes I feel like I'm drifting to far

Caesars - Candy Cane. Egentligen en ganska dålig låt, så jävla simpel och töntig, men det är något i den som får mig att vilja lyssna på den. Och man blir så himla glad av att lyssna på den också.

Time to run cause it's getting dark

Om exakt en vecka, den 14 maj, spelar våra favoriter Sugarplum Fairy på Debaser Slussen. Här köper ni biljetter. Enda spelningen i år och kanske sista. Har länge velat blogga om det som hänt vår favorittrummis Kristian men vet liksom inte vad jag ska skriva. För det finns inga ord för det. Läs hans egna ord om det på bloggen ikroppenmin.blogspot.com . Han är så jävla duktigt på att skriva och hoppas hoppas att allt går bra med honom.
Ont gör det också att varken jag eller Ida kommer att kunna gå på spelningen då vi befinner oss på Island. Men alla ni som kan måste bara gå dit. För Sugarplum live gör inte någon besviken. Önskar med hela mitt hjärta att vi också kunde vara där, och kanske kanske få höra min favoritlåt The restless breakout live.


Du stod i dörren och sa är det här allt det blir så dör jag

Jag är verkligen pepp inför i morn.
Fast samtidigt tvivlar jag lite lite lite på att det kommer bli sådär fantastiskt magiskt i morn för att jag tänker att på något sätt så skulle peace and love spelningen i sommar kunna bli magiskare.
I vilket fall som helst kommer jag att ha världens bästa människa vid min sida imorn kväll.
Imorn ska syster och jag se Håkan Hellström på cirkus, vad vi hade varit idag utan honom vill jag inte veta.

Serenades

Adam Olenius från Shout out Louds och Markus Krunegård bildar tillsammans bandet Serenades. De kommer att släppa en EP 18 april och 26 maj spelar de på Södra Teatern. Första smakprovet heter Birds och den låten kan ni ladda ner gratis här. Mycker spännande ska det bli att höra resten av låtarna men det är svårt att hitta en bättre kombo än Markus och Adam.

When there's a burning in your heart


Nytt från Death Cab for Cutie You're a tourist. Perfekt för en måndag som denna.

En blick på dig-och himlen i brand!

Förra måndagen var jag på Debaser Medis för att se Säkert! Hade känslan innan att det skulle kunna bli en fantastiskt fin spelning och affischerna inför vårturnén har varit så himla träffande, har tyvärr inte lyckats ta någon bild på den.

Iallafall kom dit precis i tid till att Ludwig Bell började spela och som jag bloggade om tidigare var det mycket bra. Efter en tids väntan efter han spelat färdigt kom Annika+band in på scen och de inledde med att spela Köttet är svagt. Magisk inledning enligt mig då det är en så jävla bra låt. Hon spelade en ny låt som hette Vi tror att vi har någon makt alls. Sedan börjar bandet spela en låt och jag tänker "vad jag känner igen det här" men jag kan liksom inte placera det. Tills jag i mitten av låten kommer på att det är Radio Depts låt Heaven's on fire fast på svenska. Annikas svenska översättning var helt fenomenal och någon har laddat upp ett klipp med den på youtube! De låtar jag saknade var Jag som blev kvar och Och jag grät mig till sömns efter alla dar, men hon spelade både Det kommer bara leda till något ont och Någon gång måste du blev själv så det vägde nästan upp för att hon skippade dom andra. Lyckades inte ta några riktiga höjdarbilder men här kommer några jag tyckte var helt okej iallafall.Right now I'm too young to know

Euphoric /// Heartbreak släpptes äntligen i fredags och det är så himla illa att jag har haft helt himla fullt upp sedan dess att jag varken hann springa på signeringsspelningen på åhlens i fredags och inte heller hunnit köpa den.
En vän till mig informerade mig om att Glasvegas var med i nyhetsmorgon i går morse och jag dör lite smått av att se dom klippen, för även om soundet kanske inte är detsamma och att det alltid är himla svårt att följa upp en fantastisk debut ändrar inget att de sjunger på så fantastiskt fin skottska att jag blir lite kär, dör och längtar massor till Glasgow.

RSS 2.0