Peace and love 2011

Kollar igenom bilderna från årets Peace and love festival och längtar tillbaka massor. Helt fantastisk festival!

Bäst av allt var Kristian Anttilla inne på S2, Carl Norén, Mando Diao och så Oskar Linnros. När Mando spelar och de spelar Sweet Jackie och tillägnar den till Kristian så bara rinner tårarna och det var helt jävla magiskt. Fint var det också att få höra Kings of Leon spela Use somebody live. Och The Strokes längst bak framför storbildsskämen dansandes med fina människor. Och Bob Dylan spela Don't think twice it's alright trots att det låter totalt annorlunda än förut. 


Love Antell på P&L cafét. Lika fantastisk som alltid.


Magiskt är det också när The Ark spelar och Ola håller världens finaste tal om att våga vara sig själv innan dom spelar It takes a fool to remain sane.Världens sämsta bild på Mando Diao men ändå.

Och så Håkan Hellström som avslutar hela festivalen sjukt fint med att spela Två steg från paradise själv på gitarr och allt känns ganska så improviserat för egentligen har han spelat alla extranummer och spelningen ska vara över men Håkan vill inte sluta spela för han vill spela tills solen går upp.  

Himla fint var också när vi passerar förbi ett tält påväg till en annan scen och jag bara måste stanna till för det är ett band som spelar som låter så jävla grymt live. Stannar och lyssnar sista låten och skriver upp namnet på bandet i mobilen för att jag ska kolla upp det senare. Lyssnar på P3 just nu och då spelar dom The Concept med låten D-D-Dance som är en grym låt. Och när jag kollar upp det idag visar det sig att det var The Concept som spelade! Himla fint. Så mitt låttips idag blir D-D-Dance med just dom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0