Konsertpepp!

Denna vecka är en mycket fin konsertvecka i Stockholm.
Imorgon spelar Jonathan Johansson inför en utsåld Södra Teatern vilket jag tror kommer bli mycket fint. Såg honom på Peace and Love i somras och det var himla fint, dock trist att han var tvungen att korta ner spellistan pga tidsbrist. Ser fram emot att se honom igen då Klagomuren som släpptes för ungefär ett år sedan fortfarande är en av mina favoritskivor.
 
På lördag spelar Pains of being pure at heartDebaser Medis. Såg dom i Glasgow med min kära vän Annie 2009 då hon gillar dom starkt. Tror att spelningen på Debaser inte kan bli annat än bra. 
 
Och så på söndag är det äntligen dags. Dagen och spelningen vi väntat på så länge, Markus Krunegård med Hets! och Laakso som förband spelar på Cirkus. Har hört att de tidigare Markus spelningana på turnén har varit fantastiska och i Stockholm är det ju speciellt med Markus x 3 till och med. Kommer bli så jävla grymt. Klippet nedan är från PSL och kom upp idag, Markus och Lars från Laakso spelar Hemma börjar nästa dag utanför PSL huset i Austin, TX.
 
 
Så tillsist så nästa onsdag spelar Hästpojken på Lilla Baren. De släpper en ny skiva snart också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0