I hate this place but I love these chords

Förra veckan var vi i Manchester och såg världens bästa band Gaslight Anthem och det var en  fruktansvärt fin spelning. De spelade ganska mycket låtar från nya skivan och så en cover på Bob Dylans Changing of the guards som var grym.
 
Dave Hause var ett av förbanden och jag har tidigare sett honom på Revival Tour men denna gången blev jag ännu mer imponerad av hans grymma låtar och utstrålning. Han kom in på scenen alldeles ensam och spelade sina låtar och skiftade mellan en akustisk gitarr och en elgitarr och han hade en grym energi och man såg och märkte att han verkligen älskade det han gjorde. Han tackade alla för att de kommit så tidigt för han visste själv hur det var när man skulle se band och så var det massa förband innan. Men när det är en sån som Dave som spelar innan så gör det mig absolut ingenting, så himla fint att få se någon spela som älskar det så. När Gaslight sedan spelade 45 så kom han inspringande på scenen med en vinflaska i högsta hugg och börja köra och sjunga med i refrängen tillsammans med Brian, himla fint.
 
Dave Twittrar också och har världens roligaste twitter just nu tillsammans med  Perkins28 och DannyDelDonuts från Gaslight-crewet.
Lyssna gärna in Dave Hause soloskiva Resolutions, versionen av Prague från The Revival Tour och så The Loved Ones skivan Keep Your Heart 
Nedan kan ni titta på videon till låten Time will tell, sjukt snyggt filmad, och så en fantastisk cover av Dave av låten Trusty Chords av Hot Water Music.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0